sunnuntai 18. elokuuta 2013

Se liikkuu

Taimi on männä viikolla hoksinut ryömimisen taidon. Yhtenä päivänä se oli jo lähdössä parvekkeen ovesta ulos. Aika hidastahan tuo liikkuminen vielä on onneksi!
Olemme aloitelleet Taimille puuron syöttelyn aamuisin, sillä tyttö tuntuu olevan hyvin nälissään pelkällä maidolla, eikä 200ml pullo tahtoisi riittää, joten ruokaa on lisätty pitkin päivää. aamulla pieni annos puuroa+maitoa, seuraavalla ruualla pelkkä maito, sitten ollaan muutaman kerran annettu vielä marjasosetta lähes purkillinen + maito, ja illemmasta Taimi on syönyt kasvissosetta kera maidon.
Soseiden määrät hieman vaihtelee, mutta arviolta max.300ml kiinteää uppoaa päivässä. Näin on tytsy ollut paljon tyytyväisemmän oloinen eikä jatkuvasti ole tarvinnu olla tuttipullo huulilla.
Laitoimpa tähän pienen videon Taimin liikkeistä. Lelut oli asetettu houkuttimiksi etualalle, mutta neiti lähtikin sohvan taakse.
Ollaan mietitty miten hienosti kaikki on tähän asti mennyt, yhtään yötä ei olla jouduttu valvomaan vielä, vatsavaivoja , eikä sitä 2kk iän ihottumaa lukuunottamatta, ole mitään vaivoja Taimilla ollut! Rytmit on tuntuneet olleen alusta asti kohdillaan, nykyisin mukaan on astuneet päiväunetkin, joita Taimi ei alussa paljoa nukkunut. Nyt tyttö saattaa posottaa jopa 3tunnin unet parhaimmillaan iltapäivästä. Kyllä pikkuvauva arki on helppoa! Ja toivotaan ettei mitään vaikeuksia ole tulossakaan :)


1 kommentti: