keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

1v neuvolassa

Kävimme sitten eilen tiistaina, siellä neuvolassa ottamassa 3kpl rokotuksia ja perus mittailuissa. Taimi kasvaa hyvin omalla käyrällään, painoa oli kertynyt 10.5kg ja pituutta piirun vaille 77cm.
Hieman terkkari kaipaili kielellisen kehityksen olevan pidemmällä, esimerkiksi puheen ymmärryksen, mutta ei kuitenkaan ollut huolissaan asiasta, vaan yksinkertaisesti kehotti treenaamaan Taimia kyselemällä ja tankkaamalla sanoja. Näkö ja kuulo vaikutti olevan hyvät.

Rokotukset väsyttivät ja Taimi torkkui illan aikana paljon,  ja oli muutenkin veto poissa. Yöllä mittasin lähes 39 kuumeen , ja laitoimme Taimille supon auttamaan nukkumaan aamuun asti. Nyt tänään lämpöä on ollut 37-38astetta ja vatsa on kuralla. Maitoa ja jugurttia Taimi on syönyt ja juustokin maistui. Yhden kerran poloinen oksensikin oikein kunnolla matolle.  Puuroa yritin tarjota, mutta suht hyväntuulinen Taimi siitä kauniisti kieltäytyi. Pääasia kai että se maito maistuu!  Saa nähdä miten ensi yö menee, Taimi tuossa jo torkkuu ja odottelee nukkumaan menoa.  Laitan yöllä taas sen supon jos näyttää että uni on levotonta.
Jos olisi tajunnut etukäteen, olisin pyytänyt rokotukset useammassa erässä, eikä kaikkia kerralla. Vähän turhan kova pöpörääkki kropalle ottaa nämä kaikki yhdellä kerralla.

2 kommenttia:

  1. Meillä saman ikäinen poika :) kiva lukea teidän arjesta! Hyvää kevään jatkoa!

    VastaaPoista