torstai 6. maaliskuuta 2014

11 kuukautta Taimina

Johan se kerkesi tuo kello pyörähtää seuraavan vuorokauden puolelle ennekuin pääsin lataamaan Taimin 11kk-kuvat tänne blogiin.
Täytyy tunnustaa että melkein unohtui koko juhlapäivä, kun iltapäivän puolella hoksasin katsoa että mikäs päivä se tänään on. Kuvat otettiin vähän hätäisesti, lykkäsin Taimille mieluisan keittiövälineen käteen ja tuoliin istumaan -naps naps- Jostain syystä tämä blogisovellus pakkaa nykyisin nämä kuvat ihan kummallisen huonolaatuisiksi tänne nettiin. En tiedä mistä se johtuu, kun kuvat ovat koneella ja tulostettuna ihan hyvälaatuisia.


Taimi sai ennakoon 1v lahjaksi iso-isomummilta tuon hienon punaisen nojatuolin. Se on aivan loistava, ja kovassa käytössä!

Hieman kaipaillaan jo lumien sulamista ja ulkokenkiä Taimin pikkujalkoihin, jotta päästäisiin leikkipuistoihin kiikkumaan ja etsimään ensimmäisiä kavereita. Taimi katselee mielellään olohuoneen ikkunasta pihalla juoksevia lapsia. Pian pääsee myös Taimi mukaan leikkeihin.Sain tässä juuri vision, että meidän täytyy saada sellainen muovinen vauvakeinu joka kiinnitetään oman takapihan terassin katokseen, pääsisi Taimi sitten ihan omalle pihalle kiikkumaan milloin huvittaa. Nyt vain kun löytäisi jostain sellaisen... Kenkien lisäksi Taimi tarvitsee ohuen kevätpuvun, jossa olisi helppo liikkua.Ja jonka alle voi sitten pukea kerroksia tarvittaessa lisää. Nyt Taimin koko on tällähetkellä sisävaatteissa 80, enkä enää 80cm vaatteita viitsi lisää ostaa. Talvipukukin oli koossa 80, eli kevätpuku saisi olla varmasti kokoa 86.    Tämä ilme on peritty Puuskilta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti