maanantai 20. tammikuuta 2014

Aurinko paistaa Taimin silmään

Tänään niin kaunis talvinen päivä taas ulkona, pakkanen paukkuu -16 astetta.


Taimin kanssa ihasteltiin sisälle lankeavaa auringon valoa ikkunasta.
Taimi tutki varjoja ja riemuitsi siitä, kun valo häikäisi silmiä
 6 kommenttia:

 1. Oi käveleekö teidän tyttö jo? Löysin blogisi hääpalstan kautta, ja kiinnostuin, kun tyttösi on viisi päivää vanhempi kuin oma tyttöni. Meillä osataan vasta seistä tukea vasten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, tämä vauhtineiti jo ottaa juoksuaskelia! Ensiaskeleet uudenvuoden aattona, eli 8kuukauden viimeisellä viikolla. Sanoja ei kyllä tule vastaavasti sitten yhtään, mäm mäm titi linjalla mennään :)

   Poista
 2. Moikka! Löysin blogisi googlen kautta kun etsin tietoa tutekin vaunuista, sama värikin meinataan tilata kun teillä on :) Joko ootte päässeet testaamaan niitä kunnon talvikelissä ja miltä on tuntunut? Meillä laskettu aika vasta syksyllä, mutta tulevat sitten nopeasti talvikäyttöön enkä haluaisi pettyä sen suhteen.

  VastaaPoista
 3. Ei ole ollut muuta moitetts, kuin että ratasosan muovi-ikkuna ei tykännyt kovasta pakkasesta, mutta tämä on kaikkien kurkistusikkunoiden ongelma, läpinäkyvä muovi repeilee :(. Teille menee koko talven kuitenkin vaunuosa, joten tuo ei ole ekan talven ongelma. Rattaat itse kulkee loistosti myös lumessa. Ovat olleet kovassa käytössä meillä. Renkaat jouduttu täyttämään vain kaksi kertaa nyt vuoden aikana pumpulla, ei paha ollenkaan. Meillä siis pian vuoden olleet käytössä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Näitä taitaa onneksi päästä livenä hipelöimään turussa niin pääsee vähän katselemaan ja kokeilemaan ennen tilaamista. Harmillisen vähän löytyy kokemuksia ja jos keskustelupalstoilla kyselee niin vastausosion valloittaa emmaljunga-äidit. :D

   Poista
  2. Kirjoitin tuonne "meidän vaunut" postaukseen kesäkuulle kommentteihin lisää kokemuksia :)

   Poista