sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sunnuntaina kävelyllä

Isomummon 94-vuotis päivillä kävimme kakkua maistelemassa. Taimi tuntui innostuneen tämän päivän aikana kylässä nyt oikein kävelemään. Parasta oli kävellä pullapussi kourassa.
Taimi tykkää kaulakoruista erityisen paljon.Kotonakin Taimi kävelee vakaimmin, jos kädessä on jotakin, kuten yöpuku tai pupu. Taimihan kerkesikin kävellä tukea vasten jo muutaman kuukauden, ja ensiaskeleen otti viikkoa vaille 9kk ikäisenä.
Joten voi olla että hän yhdistää sen turvallisuuden tunteeseen, kun on jotain mistä pitää kiinni kävellessä, vaikka sitten pullapitkopussi.

Karkeat 8kk soseet on alkaneet jotenkin maistua, ja parhaiten maistui 12kk soseet joita tuli vahingossa ostettua, niissä ei kai muuta eroa ole kuin kokkareet on suurempia. Joissakin on ainesosissa suolaa mutta ei kaikissa, ja näitä ollaan koitettu valikoida. Näistä muutamaa olen antanut haarukkalla hienonnettuna.
Me syödään itse yleensä sellaisia varsin mausteisia (itämaisia ja meksikolaisvaikutteisia) ruokia ettei oikein osaa ajatella mitä niistä Taimille voisi antaa, joten nämä kaupan soseet tuntuu meille yksinkertaisimmilta vaihtoehdoilta pikkulapselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti