torstai 5. joulukuuta 2013

8 kuukautta!

Tässä heti ensimmäiseksi Taimin mielipide 8kk-kuvauksesta.
Tämä katse kertoo sen miten kuvaus sitten sujuikin.


Tämä kahdeksannen kuukauden kukkapääkuva oli haastavin tähänastisista, sillä kuvausmalli on nyt oppinut ottamaan kukan pois päästään. Eikä se olisikaan pysynyt sitten millään paikallaan. Joten tästä johtuen suurin kuvasaldo on tätä luokkaa:


Kaiken kaikkiaan, olen sanonut tämän ennenkin mutta nyt tämä kuvaushomma meni täysin penkin alle.

Enemmän ja vähemmän suttuista jälkeä saatiin aikaan, kuvausaikamme oli kaiken hyvän lisäksi erittäin lyhyt, sillä kuvausmallillamme oli jo ilmeisesti seuraava keikka sovittuna, eikä olohuoneen studiossa keretty näin ollen viettämään kovin montaa minuttia ennen mallimme lopullista poistumista paikalta.

Kuvien sävyt jäivät nyt toistaiseksi aika vääristyineiksi, kun en niitä huomannut korjata omalla koneella, kun latasin kameran kuvat suoraan tikulle. ja tässä koneessa ei ole nyt sitä tarvittavaa ohjelmaa siihen hommaan. Nämä ovat nyt myös pakkautuneet pilalle, mistä johtuu moni asia mikä ei siis näytä näissä hyvälle.
Korjaan nämä kuvat alkuperäiseen laatuun, sitten joskus kun pääsen omalle koneelleni kunnolla töihin.

Jos toisessa sieraimessa näkyy jotain kökköjä, johtuu se siitä että emme muistaneet emmekä ehtineet pyyhkiä mustikkapuuroa nenästä.
Tässä parhaimmisto.

Meillä on joulukuusi sitten kuitenkin laitettuna, mutta se on porraskäytävässä, sillä se on ainoa paikka jossa Taimi ei liiku

Kuusen alle on muutama paketti jo ilmestynyt

Makkarin ikkunasta näkyi kaunis talvinen päivä

1 kommentti:

  1. Noi on tosi kivat kuvat noi toinen ja kolmas alhaalta päin! :)

    Mä oon monta kertaa miettinyt, että voi että kun Neiti itse tajuaisi miten söpö on joku kukka tai rusetti päässä, eikä ottaisi pois, mutta ehei, mikään ei pysy siellä. Ollaan opittu myös miten otetaan kypärämyssy pois ja pipo, ellei siihen ole tehty umpparia. Että jes. ;)

    VastaaPoista