tiistai 3. joulukuuta 2013

8kk-neuvola ja kuulumisia täältä hijaisesta blogista
Täytyy tällä meidän alakerran koneella koittaa kirjoitella tänne, vaikka "vieraalla" koneella ei oma bloggaaminen tunnukaan kovin luontevalta, kun näppis on outo ja äänekäs, eikä valokuvia saa ladattua suoraan kameran muistikortilta koneella, ja kuvankäsittelyohjelmakin puuttuu kaiken hyvän lisäksi.
Oma rakas kone on ylhäällä nettiyhteyden ulottumattomissa toistaiseksi, langattoman yhteyden puutteessa.

Täällä Lappeenrannassa maisema on kaunis ja luminen, koti tuntuu jo kodilta. Täällä meillä on omaan silmään kaunista. Tilattiin Villelle viimeyönä tietokonepöytä vielä Ikeasta, kunhan se saapuu on olohuone aikalailla valmis.
Toistaiseksi tässä koneen alla on vanha koiran syömä ruokapöytä.
Muutama lintutaulu on ilmestynyt vanhojen kavereiksi hyllylle.


Otettiin me ne perinteiset tonttukuvat joulukortteja varten, viimeviikolla. Olin vähän jo kallistunut vuosien aikana siihen että, lasten valokuvajoulukortit ovat armottoman mauttomia.
Tuli niitä toki läheteltyä isoista pojista kymmenen vuotta sitten, ja ajattelin etten Taimista moisia koskaan teekään.
Mutta niin taas näin muutamassa muussa blogissa hirmu kivoja otoksia joulukorttikuvista ja niin minua vietiin taas kuin pässiä sarvista.
Onhan se oma vauva aina niin ihana että sitä kuvittelee kaaaakkien haluavan joulukortin jossa sillä pienellä pullaposkella on tonttulakki päässä, ja jouluvalot suussa.


Taimi sai yksi päivä uuden kylpyammeen, ja tykkäsi kylpemisestä ihan uudella tavalla melskata vedessä.
Vanha amme alkoi käydä nimittäin ahtaaksi istuvalle lapselle.Muutaman päivän kuluttua Taimi tulee 8kuukautta vanhaksi. Tänään meillä on neuvola.

Taimin 8kk kuulumisia:

Taimi on oppinut istumaan. Se oppi sen samantien kun pääsi tänne uuteen kotiin. Taimi ei ole vielä oppinut kävelemään, mutta seisoo sekunteja ilman tukea ajoittain kun käsissä on jotain mielenkiintoisempaa kuin tasapainon pito.
Taimi myös vaihtoi ryömimisen konttailuun jo muutama viikko sitten.

Ja nyt viimeaikoina, on Taimi mennyt aikaisemmin nukkumaankin. Aikaisemmin tarkoittaa ennen puoltayötä, joskus jopa kymmeneltä!

Taimi inhoaa 8kk-ikäisten lihasoseita joissa on paakkuja, ja voimakkaampia makuja. Eli mössöruualla vielä mennään, mutta marjasoseissa saa olla jo enemmin rakennetta. Luultavasti siis se maku voittaa koostumuksen.

Neuvolassa, uusi punnittu paino oli päälle 9kg ja pituutta löytyi 71.5cm
Otettiin Taimin kanssa molemmat influenssarokotus.

Taimilla ei ole vielä ensimmäistäkään hammasta, mutta onneksi tekohampaat ovat nykyisin jo aika aidon näköisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti