torstai 26. joulukuuta 2013

Joulun viettoa

Tänävuonna ei varmaan enää lunta keretä näkemään, mutta nyt jo säätiedotus näyttää muutamaa pakkasastetta tammikuun ensimmäiselle viikolle tulevaksi. Sitä odotellessa täällä sytytellään kynttilöitä pihamaalle märkään ja pimeään.

Pyhät on huomenna ohi ja nokat suunnataan hyvissä ajoin alennusmyynteihin. Lapsille täytyy ainakin ostaa uusia vaatteita, katsotaan josko itselleni mitään sieltä saan, Yleensä en kyllä omia vaatteita ole löytänyt alemyynneistä.

Joulupaketeista paljastui monta mieleistä lahjaa, eikä mitään turhaa. Taimi sai sellaisia leluja mitä olimme yhdessä suunnitelleetkin, eli pääosin puisia leluja.
Eikä meille tästä enempää leluja hankitakkaan ennen seuraavia synttäreitä ja jouluja.
Ja ne seuraavat lelut tulevat sitten joskus olemaan Dublot, Brion puinen hella, sekä nukenvaunut ja nukke sitten kun Taimi on noihin leikkeihin kypsässä iässä, luultavasti lähempänä 2-3 vuotta..

Joulun suosikkilahja tuntuu Taimin mielestä olevan tällähetkellä pinottava puinen pelle, ja varmaan ihan vain siksi koska pellen puurenkaat mahtuu hyvin suuhun yhdellä hampaalla jäystettäviksi.

Tässä kuvia meidän joulun muutamalta päivältä. Kuusi meillä oli yläkerrassa joulukuun alusta asti, ja nyt aatoksi se kannettiin alakertaan, Taimin vuoksi kaikki valot piti siirtää latvaan ja koristeetkin on vähän vain heitetty sinnepäin, mutta kunhan saatiin kuusi aatoksi paraatipaikalle!


 
 
Tapaninpäivän nokoset isin kanssa jokapäiväiseen tyyliin.


Maailman pisin kieliJoulupäivänä käytiin mummilassa tonttuilemassa, sekä isoisomummia ilahduttamassa Imatralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti