maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kaikki Taimin lelut

Isi lähti ystävineen  saarelle saunomaan, päätimme Taimin kanssa aikamme kuluksi katsoa leluvalikoimaa. Vastahan Taimi on pikkuhiljaa tulossa ikään että lelut ylipäätään alkavat kiinnostaa, joten paljoa ei ole hankittu.

Tänään hän on pukeutunut batman paitaan ja leopardi leggareihin.


Josta päästäänkin metsästetyimpään leluun. Kyseistä Ainu ensipupua todellakin metsästettiin. Pinkin väriset puput olivat kortilla tässä kaupungissa ja meni useampi viikko ennen kuin pinkki pupu löytyi erään paikallisen halpahallin hyllystä! Pupu on vaunukaverina matkannut siitä saakka mukana kyydissä.Liikuttavin lelu on 9vuotiaan isoveljen Tykkimäestä Taimille tuliaiseksi tuoma tiikeri,  joka ei mm.helposti irtoavien silmiensä vuoksi sovellu vauvalle muuten kuin katseltavaksi kaveriksi. Ajatus on kuitenkin tärkein.


Säilyttämisen arvoisin lelu on ehkä isomummin ristiäislahjaksi lahjoittama sydämellinen nallekarhu..


..tai aina mukana turvakaukalossa kulkeva mummin joululahja riepu-molla (kun Taimi oli vielä masussa)


Kallein ostamani lelu on 25euron vinkuva Sophie kirahvi. Jostain tämä irtoaa alta kahdenkympin. Mutta liekö viimeaikainen lelun hehkutus sosiaalisessa mediassa nostaneen meillä Sophien hintaa. Kyseessä on siis hipsteri vauvojen muotilelu. -pakkosaada-Tälläinen vaunulelu tuli ostettua ihan silkan värin takia pinkkimustiin vaunuihimme. Mutta uskoisin joustavan muovipallon olevan mukava lelu sitten kun ikenet alkavat kutiamaan.Toistaiseksi ainoa Taimia itseään kiinnostava lelu, on tämä aktiviteettivempele joka soittaa kolmea tarttuvaa melodiaa vilkkuvalojen säestyksellä.
Tämä on illan hämärässä varsin hauska disco vauvalle!


Himotuksena kuitenkin on joskus tulevaisuudessa saada Taimille muutamia tiettyjä leluja kuhunkin ikävaiheeseen sopiviin aikoihin. Esimerkiksi tässä muutamia joihin olen ihastunut:

Pinkki Brion perinteinen helistin.
Brion tyylikkään värinen palikkalaatikko. Tätä väriä on saatavana myös rakennuspalikat!


Erityisesti perinteiset puulelut ovat mieleen enemmän kuin nykyajan muovihärpäkkeet.

Puinen nukkekoti, näitä on olemassa paljon ihania talomalleja. Erityisesti äitiä viehättää kartanomalliset talot jotka kelpaisivat sisustukseen jo koristeeksikin. Leikkiin hieman isommalle tytölle
Potkupyörä! Täläinen reilu vuodenikäiselle joka ei vielä kykene polkemaan, mutta vauhti ei päätähuimaa! Puisia kotileikkikaluja


Tyylikäs työntökärry

Tälläinen retro potkuauto olisi aika mahtava pienelle autoilijalle


Olisihan noita, mutta toivon kuitenkin ettei vuosien vieriessä kaikenmoista krääsälelua kerry nurkkiin.
Harvojen ja hyvin harkittujen hankintojen haaveilussa siis jatkamme Taimin kanssa tätä päivää, isi-miehen polskutellessa mökin rannassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti