tiistai 11. kesäkuuta 2013

Pikkuaikuinen


Sadepäivänä on mukava selailla nettikauppojen tarjontaa. Kerkesin selata muutaman suosikkini valikoimat läpi ja täytellä kuvitteellista ostoskoria, viemättä mitään sitten kuitenkaan kassalle asti. 
Käyn yhä mieluummin livekaupassa itse hypistelemässä vaateostokset, kuin että tilaisin niitä netistä. Mutta näin etukäteen voi vähän kartoittaa, että mitä sitten lähteä oikeassa kaupassa hakemaan.

Kun Taimi oli vielä masussa, olin ajatellut että jos syntyvä vauva olisi tyttö, niin pukisin tytön pikkuaikuiseksi. En oikein innostu nallukoiden yms.kuvista.
Pikkuaikuisten vaatteita onkin tarjolla useammassa vaateliikkeessä, pikkuruisia pillifarkkuja jne. Vaatteita jotka eivät huuda olevansa vauvojen vaatteita kirkuvine väreineen ja "kivoine" kuvioineen.

                                      pipo Polarn O. Pyret
                                    tennarisukat Kappahl body ja farkkuleggarit Lindex

Mutta niin meille vain on eksynyt myös iloisen värikkäitä ja kuvioituja bodeja ja pöksyjä.
Lindexillä ilmestyvä Littlephant malisto on vienyt sydämeni totaalisesti. Kerkesin jo kevään mallistosta useammat riemunkirjavat "sirkusvaatteet" hakeakin, ja nyt ilokseni Littlephantille on ilmestynyt muutama uusi vaatekappale joista hankintalistalla on ainakin musta- tai punavalkoiset salmiakkikuvioiset leggarit!
Tämä iloinen pallotunika saattaa myös Lindexiltä kotiutua jossain vaiheessa

Jos rahaa olisi tuhlattavaksi asti, sortuisin hakemaan Taimille Marimekolta sen perinteisen puna-valkoisen tasaraitapaidan, mutta 30€ on aika suuri investointi pikkuvauvan t-paitaan...
Myös tämän alla olevan Marimekon paidan "Konkka" niminen ruutukuosi on valloittava, se näyttäisi mahtavalta noiden Lindexin salmiakkihousujen kanssaTänään oli ilma sellainen ettei ainakaan sinne oikeille kaupoille kiinnostanut lähteä kastumaan.
Täällä satoi yhdessä vaiheessa tänään vanhoja akkojakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti