keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Taimi nukkuu


Kello on yhdeksän illalla ja Taimi on päivän ensimmäisillä päiväunilla! Onneksi nämä iltaunet eivät vielä tässä iässä vaikuta yöunien alkuun/kestoon. Isi-pappa lähti kalastamaan kumppaneiden kanssa. Näinköhän se tuo tälläkertaa kotiin järvilohen!? Vaan taitaa ne saaliit olla vain alamittaista haukea.
Meillä kävi isomummikin illasta kylässä ja Taimilla riitti juttua sekä hymyäkin isomummille. Juhannuksena nähdään sitten paremmin mökillä!
Aikaisemmin päivällä minuun iski askarteluinto, ja marssimme Taimin kanssa Askarettaan sekä Tiimariin hakemaan hieman tarvikkeita. Josko saataisiin aikaiseksi vaikka pienet juhannuskorut. Taimi tapansa mukaan huusi Tiimarissa kun katselin helmihyllyn antimia, Tiimarin myyjätär tuli varovasti ehdottamaan että josko minun kuitenkin pitäisi lähteä syöttämään tuota lasta? No ei tarvinnut lähteä syöttämään, Taimi ei ollut nälkäkuoleman partaalla, hän vain ei pidä shoppailusta.
Vaan täytyy vielä vähän katsella askartelu ideoita netistä, käsityökättä kyllä kutkuttaa, se aika vain on aikalailla kortilla, mitä askartelulle voi tässä vaiheessa vauvavuotta laittaa! Ja niin Taimi heräileekin jo tuolla kymmenen minuutin päikkäreiltään, ja tämä jäi sitten tällaiseksi pikakirjoitukseksi.
Palataan paremmalla ajalla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti