torstai 5. syyskuuta 2013

Neuvola kuulumisia

Tänään neuvolassa täti ihmetteli kovasti Taimin vauhdikkuutta, ja kehoitti "syömään vaan" kunnolla, että energia riittää kasvamiseen jatkossakin. Täti kehoitti aloittamaan lihasoseiden antamisen pikkuhiljaa, ainakin ennen 6kk ikää, koska Taimin kulutus on kovaa. Ryömiminen ja konttaus asentoon nouseminen hoitopöydällä saavutti suurta kehumista ja ihmetystä. Taimi näytti kaikki taidot. Tänään Taimi sai myös rokotukset molempiin reisiin. Pienillä itkuilla selvittiin. Paino oli noussut tasaista keskikäyrää, mutta pituus oli taas hypännyt entisestään korkeammalle yläkäyrälle. Painoa löytyi siis 7.5kg ja pituutta melkein 68cm. 5kk päivä saatiin tänään täyteen, ja sen kunniaksi päiväpalaksi Taimi sai hedelmäjugurttia, 5kk ikäisten sosepurkista. Kyllä maistui hyvälle!

Muutama kilo vielä niin auton turvaistuin jää pieneksi. En yhtään tiedä millaisen istuimen isi meille kehittää seuraavaksi!? Ainoat toiveet että ei sellaista uudenlaista palkki-istuinta, ja selkä pitää olla menosuuntaan.

Postista kolahti Taimin isomummilta kortti joka muistutti että minä täytän pian 31 vuotta. Ei tunnu missään. Voisin lyödä vetoa että Ville ainakin unohtaa lahjakkaasti, synttäri lahjomisen. :D

Tänään postin tuomia silkkikukkia amerikasta, kun ei muuta kuvattavaa nyt ollut. Taimikin ryömii lattialla jo yöpuvussa.

1 kommentti: