maanantai 30. syyskuuta 2013

Päivä ilman isiä

Isi on reissussa huomiseen.

Ulkona on ollut ajoittain hyvinkin -ei niin houkutteleva-sää.
Tänään ollaan bongattu täällä ensimmäinen räntäsade sekä rakeita. Sovittelin Taimin ulkoreissua varten toppahaalariin, joka onkin tosi pieni talvea ajatellen. Muistin puvun olleen 80-86cm mutta se onkin 74cm, eli mahtuu päälle vaan ei mahdu liikoja alle talven pakkaskeleillä. Prismassa oli ihanan värikkäitä pukuja, täytyy vinkata isille että käy hakemassa jos tämä alkaa ahdistaa.


Nyt Taimille on nyt vaihdettu ratasistuin vaunurunkoon kiinni.  Matkanteko on Taimista näin paljon mielekkäämpää, ja nyt jopa unet tulevat vaunulenkillä, mitä ei yleensä vaunukopassa tapahtunut koskaan.

Päässä pyörii tuhat ajatusta, mutta mistään ei oikein saa kiinni ja kirjoitettua ylös...
Ajatusjonossa; häät, muutto, huonekalut ja kaikki ne tylsät pakolliset hankinnat ja turhanpäiväiset lasten haluamat asiat. Sanotaan vaikka niin että olen siitä onnellisessa asemassa että kaikki suurimmat huolet liittyvät materiaaliin ja mammonaan.
Kaikki muu on oikealla tolallaan!
Mutten väitä että se tieto tekisi elämästä tällä hetkellä yhtään vähemmän stressaavaa.

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla, jo muutaman kerran olen eksynyt, kun olen etsinyt näistä Tutekin vaunuista tietoa.

  Oliisin tästä ratasosasta, että onko istuin näissä kuvissa kaikista pystyimmässä asennossa vai nouseeko selkänoja siten, että vaunuissa voi halutessaan istua suorassa/ei röhnöttää?

  VastaaPoista
 2. Ei ole pystyimmässä, Taidettiin olla aika ekoja kertoja liikkeellä istuen, ali vauva on juuri about 6kk ikäinen kun saa istuttaa :) Selkänoja nousee ihan normaaliin situma asentoon!

  VastaaPoista
 3. Paljon kiitoksia vastauksestasi :)

  VastaaPoista