torstai 17. lokakuuta 2013

Nälkä kasvaa syödessä

 
 

Väsyneen Taimin kommentit tämän päiväisestä iltapalasta hänen omin sanoin :Tuon kielen pyörittelyn suupielessä, Taimi keksi eilen :D


Eilen tytsä oli löytänyt omin päin koivunlehden lattialta ja suuhunsa sen toki työntänyt. Emme tätä olleet huomanneet kunnes Taimi alkoi yökkäämään reippaasti, ilmeisesti lehden kutitellessa kurkussa.
Noh, sinne meni Taimin juuri syöty mansikkarahka, olohuoneen matolle, plus yksi koivunlehti.
Taimi myös tänä aamuna monta tuntia normaalia aikaisemmin heräsi itkemään sängyssään. Isi nosti parkujan meidän viereen, ja Taimi olikin yhtä hymyä siihen vanhempien väliin päästessään ja nukkui pää minun tyynylläni, vielä kaksi tuntia !


Tällä viikolla ei muuttoraivaukset ole edenneet ehkä mihinkään, mutta uuden kodin hankintoja on vähän tehty. Haimme Kodin 1:stä kauniin graafisen villamaton.


Tämä matto tulee ruokapöydän alle. Sohvan eteen hankimme samalta reissulta hieman rauhallisemman, mutta silti geometriaa toistavan nukkamaton. Niin, ja löysimme myös uuden sohvan.

Verhoksi löytyi joku aika sitten Anttilasta, yli puoleen hintaan alennettu Vallilan mandariini.


Sohvalle olisi haussa suojaksi pari torkkupeittoa. Ehkäpä geometrisillä kuvioilla varustettuna.  Vaikka tällainenKolmioita, neliöitä, palloja.. Raitoja ja siksak viivoja!
Seinälle meille tulee todennäköisesti niitä palloja


Katsotaan löytääkö jo meillä olohuoneen seinällä ollut suuri pyöreä keltavihreä kello paikkansa uuden kodin ruokapöydän luota?

Olen ollut aikaisemmin hieman viherkasvien vihaaja, mutta nyt minua on alkanut kiehtomaan peikonlehden kotiuttaminen uuteen kotiin. Kasvi taitaa olla myrkyllinen joten se pitäisi sijoittaa tietenkin Taimin ulottumattomiin.
Mutta meillehän on tulossa tv:n viereen lipasto, sen päälle siis ehkä se kukkanen!

Ja kohta on myös joulukoristelujen aika! Minä olen laittanut kuusen sisään jo marraskuussa.

Me myös tarvitaan jouluvaloja! Ja entäs, kun meidän joulukuusi on vihreä? Voisinko saada sen valkoisen takaisin?

Finlaysonilla on muuten Taimi niminen kuosi. TAHDON Taimi kuvioiset patalaput keittiöpyyhkeet ja tarjottimen ja...1 kommentti:

  1. Ihana olet, näinköhän se joulupukki kuulee nuo toiveet :D

    VastaaPoista