lauantai 19. lokakuuta 2013

Uuteen kotiin

Tänään oli kaunis ja kuiva keli kuten oli luvattukin, joten paketoin Taimin super lämpöisesti ja nakkasin vaunuihin suuntana keskusta! Jännitin matkalla oliko taas minun tuurini, ja kaikki mustat häkkyrät myyty loppuun. Clas Ohlsonin hyllyllä kuitenkin nakotti tämä aivan mahtava valaisin häkkyrä, jipii!
Villen piti viedä kuvan nahkarahi pois veljelleen, mutta en taida sitä enää antaa viedä, sillä se on musta, ja geometrinen... Täydellisen sopiva siis meidän uuteen kotiin!


Pitkään mietin minkä värisen johdon valitsen, vaihtoentoina oli tämän lisäksi punainen, musta sekä mustavalkoinen. Olisin ilman muuta ottanut mustavalkoisen, mutta sen johdon kanta oli tylsästi valkoinen eikä se näyttänyt enää niin hienolta mustaa metallia vasten. Keltaista ei ollut tarjolla, ehkä tämä sinivihreä on ihan kiva toisaalta. Vaikka koitankin nyt valikoida uuteen sisustukseen vain keltaisia ja mustavalkoisia asioita. Mielikuvissa tämä tulee nököttämään lipaston/hyllyn päällä peikonlehden vieressä.

Taimi nukkuin taas viimeyönä minun vieressäni. Tämä taisi nyt jäädä ihan tavaksi, sillä tyttö havahtui viimeyönä ainakin samantien omassa sängyssään kun menin itse nukkumaan, ja halusi tulla viereen. Lämpöä ei yöllä, eikä tänään ole ollut, ja nuhakin on rauhoittunut vähän. Olikohan tämä pöpö voitettu näin helposti?

1 kommentti: