keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

30vuotta vanha tunika


Tästä oli ensin ajatuksena tehdä joku juhlallisempi julkaisu, mutta 30vuotta vanha mekko on noh, 30vuotta vanha ja jo juhlansa nähnyt. Mekko on minun omani, Tuttan valmistama jostain 80-luvun alusta.
Taimi stailaa froteisen vintage-mekkonsa arkisesti farkkujen ja kuolalapun kanssa.
Kuolaako kaikki vauvat näin paljon? Taimilla kastuu kuolalaput hetkessä.

Kävimme tänään kauppakierroksilla ostamassa siimaa. Marketista löytyi himoitsemani Brion helistin. Taimi kiittää.






Molokidsin syksyn mallistossa on mainio salmiakki/sirkus printti, tämä menee harkintalistalle:


Tosin, tuon Lindexin Littlephantin sirkusmaisen villityksen jälkeen alan taas kallistua enemmin siihen  suuntaan että josko ns.pikkuaikuisten sivistyneen hillityt vaatteet miellyttäisivät kuitenkin enemmin kuin nämä lasten "värioksennukset". Onneksi olen hankkinut kokoa 74 esim leggareissa jo niin monet ettei tätä kokoa enää yksinkertaisesti ole järkevä hankkia lisää, Ainakaan kirkuvan värisinä legginsseinä.
Paitoja kyllä sen sijaan täytyy saada tuossa 74-koossa syksyksi/talveksi, eikää mekkoja siinä koossa meillä ole vielä ollenkaan.  Siis nimenomaan paitoja, bodyt ovat alkaneet hiukan tökkimään sen vuoksi koska ne puetaan aina housujen alle, ja itselleni tulee tästä väistämättä mieleen Nykäsen Matti joka puki farkut collegepaitojen päälle.

"Tyttö tuli"-alkuinnostuksen  jälkeen on meikäläisen mekkoinnostuskin laantunut pikkuhiljaa. eikä mekkoja ole oikein viimeaikoina tullut Taimille puettua tarpeeksi usein, vaan useimmiten Taimin päältä on löytynyt androgyynisiä lastenvaatteita. Tämä epäkohta täytyy siis korjata mahd.nop.


1 kommentti:

  1. Hahaa toi nykäsen matti on kyllä osuva! Oi miten nättinä Taimi ihanassa mekossa :)

    VastaaPoista