tiistai 2. heinäkuuta 2013

Taimi touhuaa

Niin kävimme siis imatralla, kolusimme keskustan kaupat jotakuinkin läpi niin kuin neiti sattui kerrankin nukkumaan tyytyväisenä vaunussaan. Miten se onkin että tuntuu kuin ketjuliikkeissäkin olisi aina paljon kivempi tarjonta naapurikaupungissa kuin täällä omassa? Tai ainakin vaatteet näyttävät siellä kivemmilta. Saimme kauniissa kesäkaupungissa kulutettua monen monta tuntia emmekä kerenneet kaikille meidän mummeille ja papoille vierailuillekaan, sillä lappeenrantaan piti keretä vielä ennen erään urheiluliikkeen sulkeutumista.
Harmiksi haluttu kalaväline oli kuitenkin keretty jo myydä siellä jollekin toiselle toivottavasti onnekkaallekin kalamiehelle, nyyh. Piipahdimme mummin työpaikan kautta moikkaamassa ja sitten syömässa take-away kebabit mummi-pappalassa, ja siitä nopsaan iso-iso-mummia katsomaan, mutta varsin jäi visiitti lyhyeksi kun se kello raksutti. Josko ensiviikolla uudestaan, ja samalla käytäisiin katsomassa taas koskinäytöstä! Mihin se aika oikein valuu, kun emme ole vielä kerenneet edes lappeenrannan hiekkalinnaa katsomaan tänä kesänä, saati korpikeitaalle lohilammelle onkimaan? Aina joko sataa, tai sitten ollaan mökillä jos ei sada...

Huomenna, tai ylihuomenna oltaisiin taas lähdössä kesämökille saareen, joten voi olla ettei meistä taas täällä blogin puolella kuulu muutamaan hetkeen!

tässä on pieni 5minutin video Taimin leikkimisestä.
ps. videon saa suuremmaksi klikkaamalla videon oikeassa alakulmassa, "youtube" tekstin vieressa olevasta "neliöstä" (full screen)1 kommentti: