sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

mennyt viikko

Menihän se lähes viikko taas mökillä, pienen mökkiväsymyksen siivittämänä tosin. Kelit eivät olleet enää ihan niin lämpimiä kuin edellisellä viikolla, ja muutamalle päivälle sattui tuuli olemaan juuri mökkirantaan. Muut eivät siitä niin piitanneet mutta vauvan kanssa järvituulessa ei oikein viitsinyt olla ja pieni mökkihöperyys alkoi vaivata. Mökkeily on minusta ihan mukavaa mutta inhoan niitä saapumisia ja tavaran purkuja, ja lähtöjä ja tavaroiden keruita, pakkailua ja siivoamisia. Jos voisi vaan mennä ja tulla niin mikäs sitä olisi ollessa, mutta aina se pakkailu, se on se latistava tekijä.
Makkarakin alkaa vähän jo kyllästyttää. Paitsi se yksi laatu jota olinkin ostanut useamman paketin mutta kappas kappas tasan sitä laatua ei taidettu tehdä ollenkaan koko reissulla, vaan ihan vain kaikkia muita pahanmakuisia/mauttomia grillimakkaroita. nyt meillä on sitten pakastimessa sitä hyvää päiväysvanhaa makkaraa.Ajatus hermostuttaa.

Eräänä päivänä pojat nappasivat hauen ja simpukan (?!) virvelillä. Hauki savustettiin, ja simpukka lähti takaisin uimaan.

Tänään sunnuntaina kävelimme perheen voimin täällä satamassa ja hiekkalinnalla. Yksi pojista puuttui seurasta, sillä hän on asuntovaunureissulla härmässä kaverinsa kanssa alkuviikon vielä ainakin.

Ai niin, varasin itselleni huomiseksi kampaamoajan leikkuuseen ja väriin, eniten jännittää että palaako tukka, ja miten Ville ja Taimi pärjäävät muutaman tunnin aamusta kotona keskenään. onneksi Calvin on apuna. Toisaalta tahtoisin kasvattaa tätä tukkaa muta toisaalta tässä ei ole mitään mallia tällä hetkellä ja jotain olisi kiva saada tehtyä sille että ilme kirkastuisi. Olo on nyt ainakin kaikkea muuta kuin kaunis.
Huomenna on myös iltapäivästä vihdoin se Taimin 3kk-neuvola, Taimi saa rokotukset. Saa nähdä tuleeko mitä reaktioita, kuten lämpöä.

Tässä vielä sekalainen kuvakavalkaadi männäviikolta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti