sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kesäreissuja

 

Perjantaina päätimme että nyt on hyvä päivä syödä kalaa, ja lähdimme sellaista siis hakemaan lohilammelta. Samalla alueella sijaitsee kotieläinmetsä ja kävimme katsomassa siellä samalla niitäkin tietysti. Hienoimpia minusta metsässä olivat paksut kanat, ja kovaääniset riikinkukot.  Metsässä oli myös possuja, vuohia, alpakoita, lampaita, viiriäisiä, emuja, ja mitähän vielä. Taimia tietystikään ei voisi eläimet vielä vähääkän kiinnostaa, mutta isot  pojat olivat otettuja kesyistä metsän eläimistä. Colinin pyydystämä lohi oli savustettuna hyvää eikä sitä ollut tarpeeksi. Maistui muuten tuore, vasta kalastettu ja savustettu kirjolohi paljon paremmalle kuin kaupan tiskistä ostettu.
Herkuttelun jälkeen lähdimme vielä käymään imatralla  koskinäytöstä vilkaisemassa sekä syömässä leivokset kahvilan terassilla. Oli muuten kalliimmat nuo kahvilan leivokset kolmelle henkilölle yhteensä kuin kirjolohi! Mutta kerran kesässä jos sitä hienostelee vähän. Melkein kyllä Lidlin euron leivokset maistuvat paremmalta jos totta puhutaan, hah hah.
Extemporena lähdimme eilen illalla saareen mökille vähän kalastamaan ja uimaan, tulimme tänään takaisin jo hyvissä ajoin koska saaressa kävi aika kova tuuli,  ja silloin siellä on vähän hankala olla vauvan kanssa. Täällä mantereella sen sijaan hellesää tuntuu vielä jatkuvan. Isi-mies lähti taas takaisin mökille kalastamaan, peukut pystyyn että saisi jotain syötävää järvestä. Toistaiseksi on meidän osalta ne kuhat ja siiat pysyneet syvissä vesissä.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti