torstai 4. heinäkuuta 2013

Taimi 3kk

Taimi on nyt perjantaina 3kuukautta vanha. Kliseisesti sanottuna, aika on kulunut nopeasti. 3kk vanha on jo paljon isompi kuin vastasyntynyt, mutta noin kymmenvuotiaiden äitinä sen tietää että vauva on yhä käytännössä vastasyntynyt kun tätä aikaa muistelee poikien kohdalla. Muistelee mitä muistaa, kahden lapsen vauvavuodet ovat menneet lähes sumussa. Ikäeroa kun heillä on vain reilu vuosi.
Olemme saaressa Taimin 3kk synttäreinä mutta "kukkapää"kuvat on otettu oikeaan aikaan, ne vain ovat järjestelmäkamerassa ja pääsen lataamaan ne blogiin kunhan kotiudumme. Taimilla onkin neuvola maanantaina ja saadaan taas tietää neidon mittoja.
Neito, neiti, prinsessa, sanoja joita en reilu 3kk sitten vielä uskonut koskaan omasta lapsesta käyttäväni. Mehän emme tienneet lapsen sukupuolta ennen syntymää.
Vuosia sitten ehkä vannoin etten koskaan lisää lapsia tekisi "mutta tyttö olisi kiva" olin välillä kavereilleni leikkimielellä sanonut.
Sitten kuvioihin ilmestyi se oikea mies, ja rakkaus, ja pian vauvan odotuskin.
Loppuun saakka uskoin Taimin olevan poika, koska minullehan ei koskaan käy hyvä tuuri. Mutta tuossa se onni nyt on, välillä kitisevä ja hankala mutta aina ihana.
Tiedän että aika kuluu nopsaan ja kohta olet iso niin kuin pojatkin jo ovat ja nämä vauvakuukaudet ovat enää sumuinen muisto. Mutta olet vielä tänä perjantaina maailman ihanin ja täydellisin vauva!
Taimi rakas; hyvää 3kk päivää! T: isi ja äiti

1 kommentti:

  1. Voi että mikä kuva! :) on varmasti ollut jännittävää kun ei ole tiennyt lapsen sukupuolta!

    VastaaPoista